پست های اخیر

چطوری برای کنکور از صفر شروع کنم؟

اگه تا الان برنامه‌ریزی منسجمی نداشتی و خبری از ساعت مطالعه بالا و حتی تست‌زنی تو برنامه هات نبوده و الان میخوای برای کنکور شروع کنی، باید یک سری اصول‌رو رعایت کنی تا به چیزی که میخوای برسی.
اولین قدم: هدف گذاری
خیلی وقتا شما میشنوین که برای شروع کردن حتما باید انگیزه داشته باشید اما برای شروع نیازی به انگیزه داشتن نیست.شما برای شروع کردن مهمتر از داشتن انگیزه، به هدف گذاری برای کنکور نیاز دارید.خیلی واضح و صادق با خودتون صحبت کنید و آرزوهای خودتون رو هم لیست کنید .بدونید که رسیدن به هر هدف بزرگی هزینه داره تا بتونید به اون نقطه ایده آل برسید.
دومین قدم: از چه مباحثی درس خوندن رو شروع کنم؟
شما در مرحله اول باید سطح خودتون رو بسنجید که توی هر درس چه وضعیتی دارید.توی مرحله بعدی باید یه پلن کلی برای درس خوندنتون بریزید. برای مثال حالا که تابستونه و من میخوام برای کنکور 1405 بخونم، یه بازه تابستون دارم یه بازه نیم سال اول دوازدهم یه بازه نیم سال دوم دوازدهم و باید بدونم که توی این بازه ها دقیقا قراره چی کار کنم و چیا رو بخونم و مرور کنم.بعد ازاینکه پلن کلی رو چیدید نوبت به اولویت بندی دروس میرسه. در واقع در یک برنامه ریزی اصولی باید توازن بین دروس رو برقرار کنید.
سومین قدم: چند ساعت در روز درس بخونم؟
باید بدونید که هر شخصی از نظر میزان ساعت مطالعه وتایم بندی برنامه و تایم های استراحتش متفاوته پس چیزهایی که میگیم مطالب کلی هستن و شما بعد ازخوندن اونا باید با توجه به شرایط خودتون اونا رو برای خودتون شخصی سازی کنید که این‌کارو ما براتون انجام میدیم پس بسپارینش به ما :>
چهارمین قدم: انتخاب منابع مناسب
منابعی درسی که شما انتخاب میکنید باید مناسب خودتون باشن یعنی اگه ضعیف هستین یک درسنامه خیلی جامع و خوب داشته باشه و یا اگه قوی هستید منابعی رو انتخاب کنید که تست های ترکیبی و تسلط بیشتر داشته باشه. نکته بعدی اینکه که وقتی یک کتاب رو کامل تموم کردید برید سراغ منبع دوم و هیچ وقت کتابها رو نصف و نیمه نزارید و منع دوم رو شروع نکنید.
پنجمین قدم: تست زنی
خیلی وقتا شما ممکنه یک درس رو از بابت تشریحی خیلی عالی بلد باشین اما این لزوما به این معنا نیست که شما میتونید تست های اون مبحث رو به صورت کامل بزنید و نتیجه بگیرید.
تست زدن موضوع خیلی گسترده ای داره و شما نباید توقع داشته باشید با یک ماه تست زدن به اون نتیجه دلخواهتون برسید. رسیدن به اون ایده آل تست زنی به تلاش و تایم زیاد داره تا بتونید به اون سرعت عمل لازم در تست زنی برسید.
ششمین قدم: لایف استایل صحیح یک کنکوری
-هرچیزی رو که در طول روز مطالعه کنید در شب سازماندهی میشه بنابراین خواب شب خیلی مهمه. خواب کافی باید بین ۶ تا ۸ ساعت باشه و هرچی صبح زودتر بیدار شی، ذهنت آمادگی بیشتری داره.
-حتما بین تایم های مطالعه‌تون ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت داشته باشید تا ذهنتون هم استراحت کنه هم برای تایم بعدی ریکاوری بشید.
-روزی حداکثر نیم ساعت از فضای مجازی استفاده کنید.( این تایم جدا از فیلم های آموزشیه)
-تغذیه مناسبم که خیلی خیلی مهمه پس حتما جدی بگیرین و وعده های غذاییتون رو حذف نکنید.
هفتمین قدم: آزمون
شما برای اینکه توی کنکور موفق بشید نیازه که اولا توی دروستون به تسلط کافی برسید و دوما باید به تکنیک ها و مهارت های کنکور دادن آشنا بشید و خب بهترین ابزاری که وجود داره که شما بتونید این دوتا موضوع رو بسنجید آزمون دادنه. آزمون دادن در سال کنکور مهارت مدیریت زمان رو در شما تقویت میکنه و مهمترین کارکرد آزمون هم اینه که سطح علمی شما رو مقایسه میکنه که نسبت به آزمون قبلی چقدر پیشرفت داشتید.
بعد از آزمون چه کار کنیم؟
تحلیل آزمون مهمترین اقدام بعد از آزمون دادن.شما بعد از آزمون دادن باید اونو رو تحلیل کنید تا اولا نکات جدیدی که میبینید رو یاد بگیرید و دوما دلیل سوالات غلط و نزده خودتو رو پیدا کنید تا توی آزمون های بعدی اونا رو تکرار نکنید و در نهایت توی کنکور بتونید نتیجه دلخواهتون رو بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا